Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جدول گروه ایران در مقدماتی جام جهانی، اسکوچیچ یکی از 2 مرد جوان بین مربیان و یکی از 2 مردی است که تنها در یک تیم ملی کار کرده است

به گزارش طرفداری، تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی به مصاف تیم های رقیب خود در مقدماتی جام جهانی می رود که در بین تیم های هم گروه تنها سوریه سرمربی بومی دارد.

در این بین تنها سرمربی تیم ملی سوریه و سرمربی تیم ملی ایران هستند که تنها در یک تیم ملی کار کرده اند، دقیقا همان تیم هایی که در حال حاضر در آن فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جدول زیر اسامی مربیان تیم های هم گروه ایران، سن، ملیت و کشورهایی که در آن سرمربی تیم ملی بوده اند را با هم مرور خواهیم کرد.

ردیف تیم ملی نام سرمربی ملیت سن تیم های ملی تحت هدایت 1 ایران دراگان اسکوچیچ کرواسی 52 ایران 2 کره جنوبی پائولو بنتو پرتغال 52 پرتغال - کره جنوبی 3 عراق دیک ادوکات هلند 73 هلند - بلژیک - کره جنوبی - عراق - صربستان 4 امارات برت فان مارویک هلند 69 عربستان - هلند - استرالیا - امارات 5 لبنان ایوان هاسک چک 57 چک - لبنان 6 سوریه نزار محروس سوریه 58 سوریه

 

اخبار داغ 

2 عکس منشوری از مادر 40 ساله امیر تتلو بازداشت ستاره لیگ برتری به جرم رانندگی در مستی خرید تازه استقلال، پرسپولیسی است! انتقال مهدی قائدی منتفی شد؛ 900 هزار دلار آخرین مبلغ پیشنهادی شباب الاهلی به استقلال به منظور بالا بردن پیشنهاد برای هری کین؛ سیتی به دنبال فروش لاپورته اولی هونس: باید مقابل قدرت مالی شیخ‌ها و اُلیگارشی‌ها، راه حل جایگزین داشته باشیم

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ کریدورها، موقعیت و فرصت ویژه ایران

تین نیوز

در سال های اخیر کشور های مختلف استراتژی های متفاوتی را در تقویت کریدور های اطراف خود اتخاذ کرده اند به نحوی که بتوانند منافع تجاری، امنیتی و سیاسی خود را تضمین نمایند، تعارض منافع حاصل از ایجاد این کریدور ها تا جایی پیش رفته که می توان مفهوم جنگ کریدور ها را برای آن برگزید.

به گزارش تین نیوز به نقل از اندیشکده حمل و نقل ایران، ایران به عنوان یکی از بازیگران اصلی در حوزه کریدور های آسیایی لازم است به سرعت استراتژی خود را طراحی و در مسیر آن گام بردارد. ایجاد ستاد ملی ترانزیت که در برنامه هفتم بر آن نیز تاکید شده، توسعه دیپلماسی ترانزیتی و افزایش همگرایی با کشور های منطقه به نحوی که منافع مشترک را تقویت نماید، در کوتاه ترین زمان ممکن امری ضروری است.

مذاکرات دکتر منظور رئیس سازمان برنامه کشور در اجلاس اسکاپ را میتوان گامی مهم در جهت حرکت به سمت پیروزی در نبرد کریدوری این منطقه قلمداد کرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • تحمیل ایده یا مشکلات شخصیتی؛ چرا سرمربیان هلندی در فوتبال انگلیس ناکام می‌مانند؟
  • آخرین قهرمانی استقلال در جام حذفی مقابل شگفتی‌ساز
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • جنگ کریدورها، موقعیت و فرصت ویژه ایران
  • تیم رباتیک فرزانگان ۴ تبریز به جام جهانی هلند راه یافت 
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • راهیابی دختران تبریزی به جام جهانی رباتیک هلند
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!